Välkommen in i Hållbarhetsrummet!

Publicerad: 2016-09-27

På torsdag finns Roger Gunnarsson från Energikontor Sydost på plats i Hållbarhetsrummet för att svara på frågor om hållbart företagande. 

 

Hållbart företagande handlar om att ha ett långsiktigt perspektiv på sin verksamhet, att spara på egna resurser och att bidra till en positiv utveckling, både för människor och för miljö. Ett strategiskt hållbarhetsarbete bidrar dessutom till ett starkare varumärke, vilket är bra för affärerna. I ett nytt samarbete med Energikontor Sydost har Kalmar Science Park valt att öppna Hållbarhetsrummet, där företagare kan få råd och vägledning i hur man går tillväga för att utveckla sitt hållbarhetsarbete. 


Torsdag 29 september, kl 10-12, kommer Roger Gunnarsson från Energikontor Sydost att finnas på plats för att svara på frågor och ge information om hållbart företagande.  


”Gällande energieffektivisering så kostar det idag pengar att inte göra någonting alls. Att sitta still i båten är ingen bra lösning på sikt!” säger Roger Gunnarsson, projektledare på Energikontor Sydost.


Energikontor Sydost arbetar aktivt med att ge stöd och råd om energieffektivisering för små och medelstora företag via olika nätverk och projekt. Välkommen att ställa dina frågor! Ingen föranmälan krävs. 

 

Datum: 29 september
Tid: 10-12
Plats: Kalmar Science Parks Incubator, Bredbandet 1, Varvsholmen, Kalmar

 

Läs mer på Kalmar Science Parks hemsida


För mer information, kontakta

 

Roger Gunnarsson     
070-620 83 05

roger.gunnarsson@energikontorsydost.se 

Nyheter/Arkiv

Hela nyhetsarkivet