Så här hjälper vi företag med energiråd i Kalmar

Publicerad: 2024-05-22

 

     

 

I veckan gav vi energiråd både till P&E fastigheter och till Climate Recovery i Kalmar. Just nu stöder vi bland annat företag i Kalmar kommun som skrivit på lokala klimatkontrakt och som tillsammans med kommunen vill verka för ett hållbart och klimatsmart samhälle.
 

Hjälp med att prioritera i energiarbetet och koll på värme- och kylläckor
Nyligen utförde vi ett energiråd på P&E fastigheter där vi tillsammans med tekniker, konsulter och förvaltare gick igenom en energianalys på fastigheten The Box. Utifrån den befintliga energianalysen hjälpte vi sedan till att prioritera de kommande effektiviseringsarbetena. Givetvis många tekniska frågeställningar och beteendefrågor men även hur man ska tänka upphandlings- och investeringsmässigt runt alla föreslagna åtgärder. Vi besökte också ventilationsföretaget Climate Recovery för en annan typ av energiråd där vi med värmekamera kort kollade av värme- och kylläckor i deras verksamhet.

Vad är ett energiråd?
Ett energiråd utgår alltid ifrån ert företags utmaningar och möjligheter samt vad som är gjort sedan tidigare hos er. Ett energiråd kan vara omfattande men kan också vara en kort ögonblickskontroll på något specifikt. 
Vi har under de senaste 20 åren hjälpt över 2 000 företag att göra smarta val och just nu stöder vi bland annat företag i Kalmar kommun som skrivit på lokala klimatkontrakt och som tillsammans med kommunen vill verka för ett hållbart och klimatsmart samhälle.

Skriv på klimatkontraktet i Kalmar!
Oavsett "storleken" på våra energiråd så gör våra råd nytta. Ta nu ett bra beslut om du är företagare i Kalmar kommun och skriv på ett klimatkontrakt du också

Vi på Energikontor Syd hjälper näringslivet att energieffektivisera. Vårt syfte är att få företag att göra smartast möjliga val inom energiområdet för att få en så robust och livskraftig verksamhet som möjligt.  

Nyheter/Arkiv

Hela nyhetsarkivet