Energidiskussioner på Tarkett i Ronneby

Publicerad: 2016-11-22

Energinät Blekinge besökte Tarkett i Ronneby för att ha sitt tredje nätverksmöte och gå på en miljöinriktad fabriksvisning. Tidningen BLT och radio P4 i Blekinge var på plats för intervju. 

 

Energinät Blekinge, energieffektiviseringsnätverket för tillverkande och bearbetande industrier i Blekinge med omnejd, hade under fredagen 18 november ett lyckat nätverksmöte på Tarkett i Ronneby. Deltagarna diskuterade upplägget för nätverkets fortsatta energiarbete och erfarenheter av hittills gjorda energikartläggningar. De fick också gå på en Green Tour, en fabriksvisning på Tarkett med fokus på energi, kvalitet och miljö som presenterades i sju stationer längs produktionen.

 

Under mötet fanns både radio P4 Blekinge och tidningen BLT på plats för att intervjua nätverkskoordinator Ulf Hansson från Energikontor Sydost och Kristoffer Persson från Tre D Mekaniska, ett av de nio företag som ingår i nätverket. Enligt

Kristoffer Persson kan alla företag dra nytta av att vara med i ett energieffektiviseringsnätverk, eftersom man får utbyta kunskaper från många olika håll. Ulf Hansson påpekade att fler företag är välkomna att ansluta sig till Energinät Blekinge. 

 

Radioinslaget från P4 Blekinge kan du lyssna på här (inslaget börjar 18.45 minuter in i programmet) 

Läs artikeln i BLT här

 

 

Energinät Blekinge är ett av Energikontor Sydosts fyra energieffektiviseringsnätverk som stöttas av Energimyndigheten. Läs mer om Energimyndighetens satsning på regionala nätverk för små och medelstora företag här

 

 

Vill du veta mer om Energinät Blekinge, kontakta

                                                                                                    

Ulf Hansson

vd

Tel. 0701-41 54 12 

E-post                                                                                                                                                                                                                

                                                                                                                             

Nyheter/Arkiv

Hela nyhetsarkivet